Сектор "Г" посочи хора за акциите

Публикувано на: 30.03.2015 16:54

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Привържениците на ЦСКА от Фен клуб „Сектор Г” излязоха с разяснителна декларация относно хората, на които искат да бъдат прехвърлени акциите. Вчера „червените” пуснаха декларация за искането на акциите, а днес разясниха намеренията си.

Сектор „Г” иска акциите да отидат в ръцете на шефа на клубната телевизия Милко Георгиев и на приближения до Антон Карачанаков - Борислав Лазаров.

Ето отвореното писмо на феновете на ЦСКА:
„С настоящата позиция желаем да внесем допълнителна яснота около решението ни да поискаме акциите на ЦСКА.

Ще обявим имената на двама души, на които предлагаме да бъдат прехвърлени акциите - първо тези на господата Манджуков и Инджов, а след това и тези на г-н Томов. Това са Милко Георгиев и Борислав Лазаров. И двамата от години се занимават с частен бизнес и са утвърдени имена в тази сфера, а първият стои и зад проекта ЦСКА ТВ. Спрели сме се на тях поради тази причина, а и самият г-н Томов настояваше това да бъдат хора с финансови възможности.

Държим дебело да подчертаем, че нито ние, нито споменатите две лица имаме намерение да задържаме акциите за продължителен период от време, нито пък искаме да се нагърбваме с издръжката и управлението на клуба. За тази цел са необходими хора с големи финансови ресурси, които да привлекат експерти и професионалисти на работа в ЦСКА, а ние не претендираме да сме такива. След като получим акциите нашата цел е в максимално кратки срокове да бъде наета фирма, която да извърши финансов одит. Той ще покаже истината за финансовото състояние на клуба и ще изясни веднъж завинаги кой е крив и кой е прав сред множеството спекулиращи по въпроса. Одитът ще бъде извършен под наш контрол, а след приключването му, когато имаме пълната картина на положението в ЦСКА, всички резултати ще бъдат обявени публично. Следващата стъпка ще бъде да поканим на разговори хора с възможности и желание да издържат ЦСКА. Ще връчим акциите си на тези от тях, които покажат, че могат да се справят с тежкото наследство и имат дългосрочни намерения за развитието на клуба.

По повод присъствието на лицето Калоян Стоянов - Цимбика на срещата с Александър Томов в събота, искаме да заявим следното: Въпросното лице няма нищо общо със Сектор "Г", още по-малко пък има нещо общо с желанието ни да вземем акциите. Появата му е абсолютна самоинициатива.

От Фен клуб "Сектор Г""