Искат имотите на ЦСКА и клуба на село

Публикувано на: 01.04.2015 13:59

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Президентът на Чавдар (Етрополе) Емил Димитров заяви в предаването "Добро утро, България!" по TV7, че има хора, които искат да вземат имотите на ЦСКА в Панчарево, а клубът да играе в аматьорските групи. 
 
"Силно се съмнявам, че всичките тия разправии със стари и нови акционери, кой дал пълномощни, кой не дал акции, всичко опира до имотите на Панчарево. Когато аз кажа нещо такова, значи не са глупости. Не трябва някой да си мисли, че може да съсипе клуб като ЦСКА, за да му вземе имотите и клубът да играе в аматьорските групи. Държавата ще им се стори тясна, но ще спра до тук. Още не съм изяснил точно кой има интерес към имотите. Може да са хора, които не се афишират. Когато имам информация я казвам публично. Просто ги предупреждавам - не си играйте с ЦСКА", заяви Димитров пред TV7.
 
Той коментира и какво се случва с парите, които ЦСКА дължи на Чавдар за трансфера на Ивайло Чочев в Палермо. Тимът от Етрополе чака от "Армията" 350 хил. евро.
 
"Никой от ЦСКА нищо не казва и не се обажда. Парите са дължими към момента, в който те бяха платени на ЦСКА от Палермо. Това беше юли месец миналата година. Тогава ЦСКА получи парите. Сашо Томов поиска да се срещнем и ме помоли да измисля нещо, защото обичам ЦСКА. Казах му той да измисли схема, по която да се разплати по трансфера на Чочев. Томов да измисли как ще му е удобно на него. Така се разбрахме. Томов заяви, че иска да плаща по 50 хил. евро на месец. Съгласих се, като дори му дадох 2 месеца гратисен период. Разбрахме се да плаща от 1-и септември. И от тогава лъжи, лъжи, лъжи... Спря да си вдига телефона. Освен това имаме и криминален случай. Предишният състав на лицензионната комисия скри преписката и документа на Чавдар (Етрополе). Този път няма да стане! Можем да се обърнем към УЕФА, но това означава отнемане на лиценз. Ако си мислят, че ще прехвърлят от болната глава на здравата причината за невзимането на лиценза - пак са се объркали", добави Димитров пред TV7.

Забележка: Емил Димитров е син на бившия лекоатлет на армейците Неделчо Димитров.