Настроение в ЦСКА преди мача в Разград

Публикувано на: 02.04.2015 11:36

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
С видимо приповдигнато настроение започна днешната сутрешна тренировка на ЦСКА. Заниманието стартира с близо 30 минути закъснение при обявения за начален час 10:00.

Съмненията за бунт или преговори за пари бяха разбити на пух и прах с появата на състезателите на стадион "Българска армия". Видимо те се разбираха чудесно, защото вместо да прехвърчат искри и лоши погледи, се чуваха шеги и закачки.

Треньорският щаб, в лицето на наставника Галин Иванов и помощниците му Владимир Манчев и Сашо Борисов, не отстъпваше на поведението на футболистите. По-концентриран изглеждаше единствено Стоян Колев, под чието ръководство се подготвяха тримата вратари.

Националите Аурелиан Жоаким (Люксембург) и Луис Соарес (Кабо Верде) също се включиха наравно в тренировката. В нея участие взе и капитанът Валентин Илиев.

Както е известно, в събота, 20 часа, ЦСКА гостува на Лудогорец в Разград. Срещата е от втория плейофен кръг на "А" група и общо 24-и от началото на сезона. В класирането "армейците" са с 45 точки на второто място, на три зад лидера в подреждането.