Мартин и Валери срещат на живо "Спящата красавица" в Рочдейл

Публикувано на: 05.03.2009 21:50

Автор: Проспорт.бг

©gong.bg
Нашите звезди очевидно са артистични
Мартин Петров и Валери Божинов ще бъдат почетни актьори в неделната  традиционна постановка за деца "Sleeping Bluety". Названието на спектакъла е игра на думи със "Sleeping beauty" - "Спящата красавица", но както се полага в случая с Манчестър Сити, тя е в синьо.

Инициативата е на традиционна в програмата на клуба, като всеки месец до Коледа в спектаклите участват най-големите любимци на малките фенове на "гражданите". Сега малчуганите са поискали във форума на гости с роли в спектакъла да им отидат двамата българи. Заедно с тях място в пантомимичната постановка е получил капитанът на младежката формация Бен Мий. През изминалата година на сцената на "Sleeping beauty" се извървя почти целия отбор, като за играчите винаги имаше атрактивни и забавни роли в представленията.

Освен закачливите мизансцени в Грейси фийлд тиътър в Рочдейл са предвидени викторини, включително с екзотична награда семейна почивка, осигурена от спонсора на "небесносините" Томас Кук. Известно е, че компанията е една от най-големите туристически агенции в света.

В спектакъла освен "Спящата синя красавица" ще участват и традиционните герои Муунчестър и Муунбийм.

В детския екшън и българските звезди в него ще се включат радио БиБиСи, местната телевизия и всички печатни медии наоколо, за да бъде празникът на малките фенове пълен.

За разлика от измислените герои в нашия шампионат, в Най-Висшата лига шоуто не спира. Дори да имаш най-богатия собственик на земята, дори той да се казва шейх Мансур, хората мислят за бъдещето на спектакъла и още от ранна възраст на своите фенове инвестират в това. И никой не си помисля да откаже. Това е забранено.