Моци, Моци, Мооооооцииии!

Публикувано на: 05.04.2015 18:20

Автор: Проспорт.бг

©Интернет
Българското карате вече никога няма да бъде същото. След събота-вечер. Около 20.23-20.24 часа, всичко се обърна. Необратимо. Моци, Моци, Мооооооцииии!
 
Очаква се още в понеделник изявени каратеки да настояват пред сенсей Георги Попов килърът от Разград да бъде привлечен в националния отбор на България. Паспортът е една така дребна формалност. Главатарят му знае как. Той някакъв бразилски мушморок уреди за няколко месеца, та сдобил се с паметник, без аналог в българския футбол ли няма да може!? Трибуна. Моци, Моци, Мооооооцииии!
 
Повече от ясно за всички е, че привличането му ще постави под съмнение кариерата на Васил Вангелов в категория до 90 килограма, но славата и величието на България - националната кауза, е над всичко. Пък и честно казано, черният колан на Васко е като избледняла препаска, пред жълтите обувки на майстора. Петият дан на сенсей Попов е едното нищо.  Моци, Моци, Мооооооцииии!
 
Така и не става ясно привържениците на ЦСКА защо се нахвърлят грубо към счетоводителя Йорданов. Той е по сметките. Откъде да знае какво е маваши, къч или чиста победа!? Какви картони, какви пет лева. Пред баровеца. Който и без картони гледаше сякаш току-що са му казали за блокирани сметки в банките във и извън офшорните зони и за потънали кораби от флота на родината. Моци, Моци, Мооооооцииии!
 
Преди време известният каратист, треньор и бизнесмен със здрав търновски корен Димитър Тодоранов бе казал: "Няма какво да научиш от един провален проект, освен как да се провалиш. Мен ме интересуват успешните проекти. Ако говориш с един успешен човек, дори трудностите, които той е срещнал, ще бъдат представени като решени задачи.“ 
 
Ето защо, нека не бъдем лицемери! Нека подкрепим и се поклоним! И извикаме в хор:
 
МОЦИ, МОЦИ, МОЦИ!
 
Забележка: Не го мислете толкова бе, леваци! Победителите не ги съдят и всички пърхат подир тях. Не се цакайте, не губете време...Мооооооцииии, Мооооооцииии, Мооооооцииии... 
Етикети: Моци, ЦСКА, карате