Вутов: Балонът се надувал, надувал и изведнъж много шумно гръмна

Публикувано на: 06.04.2015 10:48

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Витомир и човека с балона
 Халфът Антонио Вутов не изключи възможността да се върне на "Герена“ през лятото, ако не успее да се наложи в мъжкия тим на Удинезе. 19-годишният футболист призна, че вижда напредък в Левски след идването на Стойчо Стоев и е оптимист за спечелването на Купата на България. "Ще видим какво ще се случи, още е рано да се говори по темата. Но може и да се върна, защо не. Левски ми липсва", каза младежкият национал пред bTV. 
 
Това обаче ще стане трудно към момента заради лошото финансово състояние на сините. Единственият шанс към момента е Удинезе да го пусне под наем на „Герена“, като италианците продължат да му плащат заплатата. Той премина на "Фриули" миналата зима, като до лятото играеше само за дублиращия тим на Удинезе.
 
Вутов сподели, че Левски сам се е докарал до ситуацията да остане в долната шестица. "Изведнъж всичко се сгромоляса, така си го обяснявам аз. Балонът се е надувал, надувал и изведнъж много шумно гръмна. Единствено те са си виновни, че не успяха да останат в първата шестица", каза младокът.
 
През лятото пък почти сигурно по пътя на Вутов ще поеме друг от синята школа - 18-годишният Божидар Краев. Към него не липсва интерес от чуждестранни тимове.