Чочев с първо интервю на италиански (ВИДЕО)

Публикувано на: 10.04.2015 23:23

Автор: Проспорт.бг

©palermocalcio.it
Ивайло Чочев даде първото си интервю на италиански език за Медиагол преди важния за Палермо двубой срещу Удинезе. Преди това обаче, българинът изразява разочарованието си от факта, че не игра в квалификацията срещу Италия.

"В последните три двубоя късметът ни изневеряваше и затова загубихме. Но мисля, че отново ще бъдем в познатия стил и ще вземем трите точки", каза българинът пред медията.  "Имаме треньор, който познава отлично качествата ни, добрите и слабите страни. Аз наистина харесвам работата си с него и съм сигурен, че ще се върнем към успехите."

Чочев отново бе провокиран с въпрос за позицията, на която играе в Палермо и тази, която имаше в ЦСКА.

"Да ви призная дали играя в 4-3-2-1 или 3-5-2 за мен е едно и също. Треньорът Якини знае най-добре кое е добре за нас и ще ни доведе до успех. Той обича да казва, че практиката на различни постове за нас е отлична инвестиция в бъдещето."

За предстоящия двубой с Удинезе:

"Удинезе? Ще бъде сложен мач, защото отборът играе силно като домакин. Но със сигурност ние ще търсим пълен успех на техен терен".

Чочев изрази оптимизъм за собствените си изяви през следващия сезон. "Вярвам, че ще играе редовно. През тази първа година в началото ми беше много трудно, защото не разбирах нищо." Чочев благодари на най-близките си приятели в тима Синиша Анджелкович и  Миланович. "Те много ми помогнаха. Езиците са ни близки и аз разбирам всичко, което те говорят. Всички момчета ме подкрепят, помогнаха ми да разбера и тактическите тънкости."