Босът на Чавдар Етрополе подаде ръка

Публикувано на: 13.04.2015 10:51

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Емил Димитров
Благодетелят на Чавдар Етрополе е свалил финансовото напрежение върху ЦСКА със стотици хиляди левове. Емил Димитров е направил жест към любимия си клуб, но разсрочването ще стане само и единствено след превод на уточнения размер на сумата за начално плащане. Същият жест, но в далеч по-малки размери направи Ивайло Чочев.
 
Прави впечатление, че само на двамата ще освободят средства за изплащането на четвърт милион на червена легенда, която обаче си иска легендарните заплати накуп и до момента няма информация за разхлабване на финансовата примка от негова страна за лиценза.
 
Покрай големите жестове не бива да се забравят и малките на съвсем младите. Още през зимата това направи десният бек Васил Попов, който е в Етър до юни, а с началото на лятото стартира негов нов договор с армейския клуб. Още през януари Васко подписа споразумение с ЦСКА за разсрочване на задължение с почти годишна давност.
 
Същото се отнася и за  другите млади с професионални договори не бяха получавали съвсем нормалните си заплати почти година. В първия миг, в който научим имената им, ще ви информираме.
 
Засега остават много открити въпроси по задължения от 320 000 евро комисионна за играчи, които са записали имената си в историята на ЦСКА със своята безполезност и незначимост.
 
Без съмнение, трябва да се извърши и плащане към НАП, за да бъде спасен лиценза на клуба и едва тогава да се говори за стратегии.