Балъков недоволен от програмата

Публикувано на: 18.04.2015 16:19

Автор: Проспорт.бг

©Ивка Евгениева, Проспорт.бг
Треньорът на Литекс Красимир Балъков изрази недоволство от програмата на мачовете на тима му в „А” група. Специалистът смята, че ловчанлии са ощетени и по тази причина ще потърси среща с хората в Българския футболен съюз.

"Изобщо не сме доволни от тази програма, както е направена, и аз ще потърся БФС, за да изчистим някои неща, защото сме ощетени много. Мачът ни с Берое например е в сряда, а другите отбори играят петък, събота и неделя. Само няколко дни след този двубой приемаме Лудогорец в мач, който може да се окаже решаващ в битката за евротурнирите. Преди срещата с Берое ни се очертават 12 дни пауза", каза Балъков на пресконференция днес.

Литекс гостува на Лудогорец в неделя от 20:00 часа. "Отиваме в Разград с единствената мисъл да се представим по най-добрия начин, да покажем характер. Каквото и да вземеш от Разград винаги е добре. Лудогорец е много качествен и стойностен отбор с много добри футболисти и това, че в последните мачове вкарва по-малко голове не означава нищо. Ние знаем, че срещу тях можеш да вземем нещо, ако не правим индивидуални грешки, които да не са от решаващо значение. Ние също не вкарваме много голове, но плейофите, с тяхната важност, дават много психология в тези мачове и отборите не искат да рискуват. Освен това и силите са много изравнени. Ние отиваме обаче в Разград да покажем друго лице", каза още Балъков.