Телевизия Евроком подкрепи Проспорт

Публикувано на: 20.04.2015 12:23

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Току-що в дух на изключителна конструктивност приключиха разговорите между Главния продуцент на телевизия Евроком - господин Атанас Аретов и Управителя на Проспорт медиа - Петьо Костадинов-Полковника.
 
Телевизията пое ангажимент да организира и мобилизира целия си кадрови и технически ресурс, за да обезпечи излъчването на мачовете от стадион "Ивайло" във Велико Търново от международния юношески турнир "Проспорт-Арайвалс ИДИ къп" със специалното участие на Ливърпул. Както вече съобщихме, от известните академии в състезанието влизат ЦСКА, Славия и Литекс. Специален гост също са децата от сръбския Коперникус, академия от побратимия на Велико Търново град Ниш.
 
Със сигурност ще се организира и Интернет излъчване, което ще позволява всеки да го вгражда в сайта си и да се следи от всички в цялата страна. Със сигурност, благодарение на стрийминга на Евроком, мачовете ще излъчва и Проспорт.бг, такова право ще бъде дадено и на официалния сайт на Ливърпул.
 
Очаквайте до часове програмата на състезанието във всички възрасти.
 
Освен на стадион "Ивайло", двубои ще има на стадионите в Ресен и Шемшево.
 
За телевизионното излъчване Евроком ще разчита на подкрепата на нови партньори, които биха желали да рекламират, както в ефир, така и на позиции от стационарния пакет за рекламни банери и различни рекламни решения.