Камбуров: Правим всичко, за да остане Локо (Пд) в "А" група

Публикувано на: 22.04.2015 13:30

Автор: Проспорт.бг

©Пресслужба Локо (Пд)
"Трябват ни още точки, за да си гарантираме оставането в групата. Правим всичко по силите си, за да оставим Локомотив в "А" група. Това го заслужава цял Пловдив и футболната общественост като цяло", заяви звездата на "смърфовете" Локо Пловдив Мартин Камбуров.

"Благодаря за наградата. Малко тежка година за нас като отбор. Справяме се до колкото можем. Тази награда е благодарение на колегите", добави Камбуров, който бе награден за играч на кръга в Пресклуб "България".

"Има доста клубове, които са като нас, но ние сме така от една година и трябва да се опитаме да се абстрахираме и да си свършим работата. Благодаря на всички момчета, които работят в тази трудна обстановка. Мисля, че се справяме за сега. На мен ми е много притеснително. Надявам се да се оправят нещата и да се задържат по-голямата част от футболистите. Ще ни бъде доста трудно през следващия сезон, ако доста от играчите ни напуснат. Нормално е да има оферти. Някои сигурно ще си тръгнат, но не съм аз човекът, който да ги коментира. Лично към мен няма интерес, а и моето желание е да си остана в Локомотив и се надявам да има положително развитие в отбора. Иначе ще ни бъде много трудно през следващата година", заяви голмайсторът на Локо Пловдив.

"Не е добро това разделение на отборите. Като изключим нас и Марек, които се борим за оставане в групата, останалите отбори от долната шестица играят безсмислени мачове. Форматът трябва да се промени и първенството не трябва да се разделя на шестици, петици и т.н.", добави Камбуров.