Любо Пенев: Спокойно, ще вкараме! Изпуснахме победата днес

Публикувано на: 01.05.2015 21:04

Автор: Проспорт.бг

©
Новият треньор на ЦСКА Любослав Пенев изрази задоволство от представянето на играчите по време на нулевото равенство с Берое в мач от 28 кръг на „А“ група. Той изрази увереност, че скоро „червените“ ще спрат головата си суша през тази година.
 
„Много съм доволен от момчетата и ги поздравявам. Те изпълниха всичко, за което се готвихме в тренировките през тези два дни. За мен това са нови играчи, а за тях аз съм непознат треньор. Имахме 3-4 чисти положения. Като цяло може да съжаляваме за изпуснатата победа. Бяхме много близко“, коментира Пенев.
 
„Има напрежение. Играчите започнаха неспокойни в първите 15 минути. Сигурен съм, че скоро ще вкараме гол. Участието на Милисавлевич в стартовия състав е треньорско решение. То е взето на базата на представянето на тренировката“, обяви треньорът на ЦСКА.
 
„Играчите трябва да бъдат търпеливи и спокойни, но трябва да има и повече интензивност в нашата игра. След като имаме възможност да подадем на свободен играч, трябва да го направим. Сигурен съм, че ще играем по-добре през оставащите четири мача, анализира специалистът.
 
„Предстоящият мач с Лудогорец е добро предизвикателство. Имаме цяла седмица за подготовка“, призна Любо Пенев.