ЦСКА завиши леко цените на билетите и призова феновете за мача с Лудогорец

Публикувано на: 04.05.2015 11:39

Автор: Проспорт.бг

©fanclub.sectorg.bg
ЦСКА вдига цената на билетите за предстоящия мач с Лудогорец от 29 кръг на „А“ група. Двубоят на „червените“ с шампионите е на 9 май от 17:30 часа на стадион „Българска армия“.
 
„Армейците“ обявиха, че пропуските за любимия на феновете Сектор „Г“ ще бъдат по 7 лева. В Сектор „В“ ще се влиза за 10 лева, а в цената на билети за Сектор „А“ е 15 лв. За предишното домакинство срещу Литекс на стадиона се влизаше срещу 5 лева.
 
Освен това от клуба сега отправиха и призив към привържениците на клуба да подкрепят ЦСКА в мача с Лудогорец.
 
Армейци,

В тези тежки времена ЦСКА отново има нужда от вас! Отново трябва да покажете на всички защо сте най-обичащите и най-верните фенове, защо сте ИНСТИТУЦИЯ! Защото, Армейци, ЦСКА е велик клуб заради своите привърженици, заради всеки един от вас!

Всички много добре знаем какво е финансовото състояние на любимия ни отбор, който се бори за своето спасение, а борбата още не е приключилa. Клубът се нуждае от спешни плащания и поради тежката финансова криза завишаваме леко цените на билетите. Вярваме, че този ход няма да ви спре да посетите мача, а ще ви амбицира още повече! Ние сме сигурни, че всички заедно ще напълним „Армията“ и ще покажем на всички какво име е ЦСКА!

Очакваме ви в събота на стадиона, за да покажем несломимия армейски дух и да превърнем мача в един празник и червен триумф. ЦСКА никога не се предава!

ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!