СТК спира феновете на ЦСКА за "Надежда"

Публикувано на: 19.05.2015 16:17

Автор: Проспорт.бг

©
Българският футболен съюз наложи лимит за феновете на ЦСКА при гостуването на Локомотив (София), което е в събота от 17:30 часа. По същото време ще се играят и другите два важни мача от първата шестица на "А" група - Берое - Ботев (Пловдив) и Литекс - Лудогорец. Oт съобщението на Спортно-техническата комисия става ясно, че в Сектор "Г" ще бъдат допуснати 2000 запалянковци, а в "А" - 700.

Решението на Спортно-техническата комисия към БФС:


Днес 19.05.2015 г. се проведе работна среща, на която беше разгледана предстоящата футболната среща между отборите на ПФК „Локомотив” Сф и  ПФК „ЦСКА” която ще се играе на 23.05/събота/ от 17.30 часа.

Бяха обсъдени условията за продажба на билети и настаняване на привържениците на ПФК “ЦСКА”на стадион „Локомотив”, с цел не допускане на зрители над лицензирания капацитет на стадиона и нормалното протичане на футболната среща.

В работната среща участваха представители на БФС, ГДНП, СДВР, ПФК „Локомотив” (Сф) и ПФК „ЦСКА”.

На срещата бе решено ПФК “Локомотив” Сф  да пусне в продажба за привържениците на ПФК „ЦСКА” не повече от - 2000 броя билети за сектор „Г” и 700 билети за сектор „А”, което представлява 50% от лицензирания капацитет на стадион „Локомотив”.

Билетите за секторите „Г” и „А” с привърженици на ПФК „ЦСКА” ще се продават на касите на стадион „Българска армия”, а за ПФК „Локомотив” на ст. „Локомотив”.

Билети за срещата ще се продават до 22.05/петък/2015 включително , като в деня на мача билети няма да се продават.