Милко и Томов се озъбиха в предаването "Спортно шоу Гонг"

Публикувано на: 21.05.2015 18:34

Автор: Проспорт.бг

©Светослав Петев, Проспорт.бг
Томов обяви, че никога не е лъгал
Страхотно шоу спретнаха един от настоящите акционери в ЦСКА Милко Георгиев и бившият шеф Александър Томов. Георгиев гостува в студиото на "Спортно шоу Гонг" по "Дарик" радио, а Томов поиска да се включи, за да му отговори. Диалогът премина в нажежена обстановка, като завърши с нападките на Милко Георгиев към Томов: "Защо не платихте тока? А плащахте ли на служителите." Томов му отвърна: "Вие се държите като обикновен пропагандист."

"Моите сътрудници ме информираха, че се говорят нелепости по мой адрес. Господин Георгиев трябва да уважава усилията и постиженията на другите. Да не изпада в такава комична ситуация, току-що дошъл да оплюва другите. През 2013-та ЦСКА отново така бе пратен във В група, а сега си е тук. Това, че сега господин Георгиев и останалите акционери са намислили друга стратегия, трябва да се подхожда с уважение", започна Томов.

"За мен ситуацията е ясна. Имаше публично обещание да се платят всички задължения от новите собственици пред всички национални медии от Петър Манджуков. Очевидно е сменена стратегията. Не е голяма сумата, остана една неголяма, към НАП. Сумата, която остава да се плати, е максимум 660 хиляди лева. Те дават лиценза, това е мнението на Лицензионната комисия", допълни още бившият шеф.

"Имаше желание през месец април...поиска се от мен да продам около 30% от акциите на символична цена. Другите бяха овладяни с договор. Очаквах и от Милко, и от Ивайло, и другите, повече толерантност. Те трябваше да кажат, избрахме друга стратегия."

На въпрос за спрения ток, за което БЛИЦ информира, Томов отговори: "Аз не се занимавам с тока, а с много по-големи неща. Има си управителен съвет. Той е плащан само за 60 дни. Несериозно е да се говори, че не е плащано от септември. Абсолютно невярно е. Аз докато съм бил в ЦСКА, не е спиран токът. Какво правя, при кого ходя..."

Милко Георгиев му отговори: "Знаете ли какво ми каза един от изпълнителните директори на ЧЕЗ?! Лъжете от седем месеца, че ще платите тока." Тогава Томов каза: "Аз не плащам тока, и никога не съм лъгал."

Милко Георгиев продължи с нападките: "А плащахте ли на служителите? Плащахте ли водата? Телефоните откога не са платени?" Томов отговори: "Да, плащал съм." Георгиев тогава каза: "Вие лъжете пред цяла България."

"Не лъжа, а вие се държите като обикновен пропагандист", изригна Томов.