Вили Вуцов: Дано няма простотии на "Лазур"

Публикувано на: 30.05.2015 14:30

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Бившият наставник на Левски и Черно море Велислав Вуцов коментира днешния им финал в турнира за Купата на България.
 
"Сините" и "моряците" излизат в битка от 20:00 часа на стадион "Лазур" в Бургас, а Вуцов пожела на двата отбора да направят хубав мач и да зарадват феновете.
 
"Феновете на Левски са в тотална еуфория и доста хора ще тръгнат от София за мача. Доколкото знам от мои хора във Варна, там също има сериозно надигане и подготвят мощна подкрепа на отбора. Дано се получи празник, ще има доста деца, дано да няма простотии и да се получи истинска атмосфера. Усещам малко, че настроението е сякаш мачът е 90 на 10 за „сините", а според мен шансовете са 55:45 или дори 51:49 процента.

Левски е съвсем лек фаворит, но нищо повече. Да не забравяме, че изпадането от топ 6 е чутовен срам за клуба и Купата е шанс да се измие малко от позора. За Черно море обаче нещата не са по-различни. Пожелавам им успех на двамата треньори, както и да бъдат спокойни, макар че те не се нуждаят от това. Аз съм доста темпераментен, докато те са много спокойни. Не мисля, че могат с нещо да се изненадат", заяви Вуцов пред "Меридиан Мач".