Любо Пенев дал списъка с желаните играчи

Публикувано на: 31.05.2015 12:58

Автор: Проспорт.бг

©
Любо Пенев няма да участва в преговорите, но дава списък с важните футболисти. Ръководството на ЦСКА сяда на масата за преговори с футболистите след последния мач за сезона срещу Литекс. 
 
Разговорите ще са за заплати и договори. Te ще стартират още в понеделник. Главните акционери на червените Ивайло Манджуков и Милко Георгиев ще обсъдят с всеки един от футболистите условията за оставането им в клуба. 
 
Треньорът Любо Пенев няма да участва в разговорите, но ще подготви списък с имената на тези, които иска да останат. Специалистът вече е готов, а крайният му вариант може да претърпи промени след домакинството на Литекс. В ЦСКА дължат по две заплати на футболистите. Възнагражденията за март и април трябваше да бъдат платени в петък, но това не стана. 
 
Въпросителните около бъдещето на клуба объркват самите играчи, но според информация на "Меридиан Мач" съдбата на повечето от тях е ясна. Със сигурност най-малко половината чужденци си тръгват от "Армията“. 
 
Подготовката за следващия сезон се очаква да стартира на 16 юни, а дотогава няма много време. Играчите са уморени от тежката надпревара, но в кратко време за почивка ще трябва да решат къде ще продължат кариерата си.