Димитър Бербатов отговори дали може да помегне на ЦСКА

Публикувано на: 02.06.2015 14:10

Автор: Агенция Фокус

©Проспорт.бг
Димитър Бербатов говори относно отнетия лиценз на ЦСКА, като заяви, че той е встрани от темата и трябва да се търсят хората, които ръководят клуба. Нападателят на Монако обяви, че на този етап няма как да помогне на червените. Според Бербатов никой не би взел бизнес, на който трябва да бъдат връщани дългове от предишни собственици.
 
"Не мисля, че нещо ще се промени, ако коментирам. Аз нямам участие там, нито съм състезател и съм встрани от темата. Трябва да се търсят хората, които ръководят отбора и те да се опитат да помогнат. А след това трябва се търси и отговорност на хората, които доведоха клуба до това положение. Ако има нормално управление като това в Англия, тогава можем да говорим дали бих помогнал. Никой нормално мислещ човек няма да вземе предприятие или бизнес, което е с минуси назад и да връща парите. Няма как да помогна на този етап“, заяви Бербатов пред bTV.
 
Димитър Бербатов каза, че е прекратил договора си с Монако и очаква трансфер в близките дни. Той потвърди, че би желал да се завърне в Англия , а кандидати за неговия подпис до момента са Борнемут и Уест Бромич Албиън.