Английски клуб потвърди интерес към нападател на Етрополе

Публикувано на: 10.06.2015 18:18

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Борислав Трендафилов
Известен английски клуб потвърди днес след обяд окончателен интерес към централния нападател от етрополската академия "Христо Стоичков" и голмайстор на тима до 17 години Борислав Трендафилов. 
 
Младежът е роден през октомври 1998 година и независимо, че не успя да се дореди до списъка за националния отбор, изявил се на финалите през май у нас, е единственият от възрастта, който е обект на горещо внимание от британските специалисти.
 
Промоутър на родения в Ихтиман нападател е Петьо Костадинов. Агентът е официално регистриран интермедиатор на Английската футболна асоциация и импресарио на двамата вратари Димитър Евтимов от Нотингам Форест и Димитър Митов от Чарлтън.
 
По план на английския клуб Трендафилов ще замине за окончателни тестове в края на юли, началото на август. Точният период ще бъде уточнен след края на ваканцията, на 26 юни. 

Припомняме, че в събота, 13 юни, от 10 часа в Етрополе, академия "Христо Стоичков" организира кастинг за попълване на отборите при родени от 1999 година до 2003 година. Напомняме също, че от следващата година вече ще има елитна група до 15 години, в която етрополци ще се състезават.