Георги Костадинов чака оферта от Казахстан

Публикувано на: 24.06.2015 11:55

Автор: Проспорт.бг

©beroe.bg
Бившият младежки национал Георги Костадинов е поредният футболист, който ще опита късмета си зад граница. Полузащитникът на Берое е много близо до това да подпише в Казахстан.

В последните месеци стана доста актуално родни играчи да опитват да си намерят отбори в бившата република от СССР. Всички трансфери там пък стават чрез агента Мирчо Димитров. Освен Костадинов към Казахстан ще поеме и националът Борислав Стойчев.

Очаква се до няколко дни Костадинов да замине за чужбина и след кратки проби да подпише договор. Информациите за негов трансфер в "Левски" обаче не отговарят на истината, след като за момента "сините" не могат дори да му дадат заплата, каквато той взимаше в Берое. Както е известно, на Герена свалиха сериозно тавана на месечните възнаграждения и на всички българи максималната заплата, която ще се предлага, е около 6 хиляди лева.

Костадинов беше близо до това да поднови своя контракт с Берое, но не можа да се разбере с ръководството за заплатата си. Бившият младежки национал е поискал да получава колкото другите българи в тима, но Петър Хубчев и Илко Русев не удовлетворили неговите претенции.