Централен нападател на Етрополе лети за Лондон на 26 юли

Публикувано на: 29.06.2015 14:07

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Борислав Трендафилов
Половин месец ще продължат финалните тестове на централния нападател Борислав Трендафилов в лондонския Чарлтън. Те ще започнат на 26 юли. Това стана ясно днес, след финалните уточнения между мениджъра на академията Стив Айвъри и агента на състезателя Петьо Костадинов.
 
Роденият в края на октомври 1998 година младеж е възпитаник на академия "Христо Стоичков" в Етрополе и е обект на наблюдение и анализ от дълго време. Той не е викан в националния отбор за възрастта си, още по-малко е участвал на финалите на европейското през май, но е единственият, който към този момент има ясно предложение за "финален спринт" и преминаване в друга методика на работа сред връстниците си.
 
Оттук нататък всичко е в главата и краката на младока, родом от Ихтиман. 

Вчера пък в същата посока замина вратарят Димитър Митов. Веднага той бе настанен в нов апартамент. Припомняме, че стражът, който е близко до световен рекорд заради гол от 92 метра, подписа професионален договор. Той си тръгна от България с тригодишен спонсорски договор. Докато беше във ваканция се подписа контракт с най-известната компания за вратарска екипировка "Reusch". Германците ще осигуряват ръкавиците на вратаря, има предвидени и парични бонуси за достигнати резултати.