Дали пък Сашо Манов няма да познае за Купата на България в ЦСКА!?

Публикувано на: 30.06.2015 18:06

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Сашо Манов - в средата.
Не мога да се въздържа и отново ще се отклоня от правия път да кажа няколко неща. Този път по селекцията, няма и дума да кажа по организационни, финансови и т.н. въпроси.
 
Няма да скрия, че съм силно удовлетворен след привличането на Сашо Бранеков и Влади Узунов в ЦСКА. 
 
Сашо се връща у дома въпреки мрънкането на една групичка от хора. Но дори и те, ако имат очи за футбол, ще признаят, че това беше най-силният централен защитник в България през последните два шампионата. Българин. Независимо от селекционерите и всякаквите там анализатори. За капак е чепат характер, лидер. Много важен лидер.
 
Влади. Отлично момче и като характер, и като спортно-технически възможности. В случая поназнайвам повече и ще кажа на червената общност, че това момче имаше точно две конкретни предложения от "А" група и сравнително топла опция за съседна страна. Но срещата му с един от собствениците на ЦСКА приключи с думи ясни, ангажимент поет.
 
В тази връзка не мога да не отбележа впечатляващите ходове около българските играчи. Елитът на ЦСКА беше над нещата и се интересуваше от активен обмен с неясни субекти от Пиринеите основно. Ето, че другите братя по оръжие правят отлични ходове. Няма да скрия, че ми е неприятно да го констатирам, но е истина, че скаутската работа на "Армията" бе разстреляна и сведена до комбина с доверените.
 
Дали пък моят учител Александър Сергиев Манов няма да излезе прав!? Вчера го чух в едно интервю да прогнозира, че догодина в музея, в катедралата на ЦСКА, ще акостира Купата на България...
 
Дано Ицо Янев удържи на напрежението и дано не допусне никой да му казва кой ще кара влака. Щото машинистите сме много, а не остана кой да хвърля въглищата за котела.
 
Става интересно. Много интересно. 
 
Дори си мисля, че паралелните шампионати на този, в който играе ЦСКА, ще берат ядове с рейтинга. Имам предвид състезанията в предварителни групи "А" и "Б" от българското първенство.
 
 
Етикети: ЦСКА, селекция