Феновете на ЦСКА раздават правосъдие

Публикувано на: 02.07.2015 15:42

Автор: Проспорт.бг

©Интернет
Феновете на ЦСКА стартираха масирана пропагандна акция в социалните мрежи, която най-вероятно ще нанесе щети за милиони левове.
 
Става дума за масов отказ от каналите излъчващи група "А" на шампионата срещу заплащане.
 
Точно в този сегмент дори и маркетингово проучване трудно ще прогнозира щетите, доколкото ултрасите на червените са решени на всяка цена да ударят чорбаджията, който вече прокламира входящи трансфери за 3 милиона евро и 500 000 евро заплата. Те отказват да му плащат сметкатка, доколкото той е притежател на търговското дружество с договор по темата.
 
Преди парламентарните избори някои социолози подцениха червената фенска маса и отнесоха щета над 137 000 невалидни бюлетина. Сега е трудно да се предположи какво ще последва от акцията.
 
Със сигурност ЦСКА бе най-рейтинговият отбор, носещ най-много приходи от реклама и се бе превърнал в любимец на рекламодателите. Очертава се извънредната ситуация, при която е твърде възможно от телевизионни излъчвания група "В", в която е ЦСКА да генерира повече приходи от всички останали. 
 
Такива са обстоятелствата. Без съмнение и всеки отбор-домакин в група "В" ще потрие ръце, независимо дали ще падне с 0:10. Защото от билети ще вземе не последно десет, а колкото за целия сезон от другите. 
 
Това вече е сигурно. Вижте какво ще се случи на 10 юли в Тетевен!
 
Не печелившите от телевизионни права - честито!