Карачанаков бил пред подпис в група "А"

Публикувано на: 07.07.2015 16:55

Автор: Проспорт.бг

©Светослав Костадинов, Проспорт.бг
Бившият играч на ЦСКА Антон Карачанаков е пред договор със Славия. В близките дни юношата на Пирин Благоевград ще пътува до Банско, където "белите" са на лагер, за да уточни последни детайли около договора си с най-стария столичен клуб.
 
Според информация на нашата медия, Карачанаков е следен и от руския Кубан, но към момента самият играч няма намерение да се връща в Русия.
 
Припомняме ви, че след като разтрогна с ЦСКА след края на есенния дял на миналия шампионат, Карачанаков поигра няколко месеца с екипа на втородивизионния Балтика. След като договорът с втородивизионния руски тим му изтече, крилото стана свободен агент.
 
Преди дни се заговори, че майсторът на преките свободни удари е пред завръщане в ЦСКА. Това обаче няма да се случи, тъй като новият наставник на "червените" Христо Янев не иска Карачанаков в състава си, пише Филип Петрунов в livesport.bg
 
Проспорт.бг припомня, че уж желаният от Христо Янев беглец от ЦСКА, освен всичко друго, си получи и дължимите заплати в размер на 28 000 лева. Докато майсторът не на преки свободни удари, но пък признат в Серия А - Ивайло Чочев, не се е срещнал с дължимото, като едната му заплата е от времето на "Титан" дори.