Говори Василев: Пеевски, Цацаров & Сие бди за тяхното спокойствие!

Публикувано на: 13.07.2015 13:44

Автор: Проспорт.бг

©etrud.blogspot.com
 Съобщение на Цветан Василев:
 
"Да описвам ли как в името на обществения интерес се управлява Виваком от братя Велчеви? Или е необходимо да изяснявам защо компанията смени спонсорирания отбор с новия фаворит на тандема Пеевски-Сталийски? Да, трудно му е на безхарактерния Атанас Добрев, генерален директор на Виваком, да откаже исканото спонсорство от 6 млн. лева, така необходими за бюджета на синия отбор".
 
"В същото време същият този син отбор дължи на приписваната ми фирма "Билдинг ризорт" повече от 1 милион лева чрез фирма, регистрирана от адвоката със съмнителна репутация, а вече и "собственик" на Левски, Александър Ангелов. Не изключвам услужливият и крадлив доносник Лазов вече да ги е обезпечил с някоя цесия и да са чисти като ангели. Какъв им е проблемът, след като дружество "Пеевски, Цацаров & Сие" бди за тяхното спокойствие?".
 
"Както бди за комфорта на "собствениците" на вестниците, дължащи над 40 млн. лева на "фирмите-бушони" (тук пак можем да говорим за "перфектно" защитения интерес на банката и компаниите от лицето Лазов). Случаят с вестник "Преса" само доказва моята теза. Ще видим и как ще бди за спокойствието на Красимир Гергов, който лично и чрез свои фирми дължи над 30 милиона долара, пак надлежно необезпечени от Лазов и Александър Ангелов!".
 
"И понеже не виждам начин да се промени тази ситуация, призовавам г-н Премиера да се намеси решително за спиране на този безобразен пладнешки обир! След като пропусна да се запише в историята със спасяването на банката (ако е имал такива намерения), поне на практика да защити думите си, че целта му е да бъдат съхранени активите й. Дори и крадците да са негови бивши и настоящи приятели!", се пише в писмото.