Левски и Ticketpro подписаха договор за 3 г.

Публикувано на: 14.07.2015 16:20

Автор: Проспорт.бг

©
ПФК Левски и "Ticketpro" подписаха тригодишен ексклузивен договор за продажба на билети за мачовете на тима. Контрактът бе парафиран с цел улеснение на феновете и изцяло в полза на привържениците, които вече ще могат да си закупят пропуск за среща на любимия отбор чрез системата на "Ticketpro".

За настоящия спортно-състезателен сезон 2015/2016 феновете на ПФК Левски ще се възползват от нова и модерна система на пропусквателен режим, а най-голямото улеснение идва за привържениците от провинцията, които ще могат да си закупят билет от намираща се в техния град каса (с мрежата от партньорски каси може да се запознаете ТУК: http://www.ticketpro.bg/jnp/ticket-outlets/index.html).

Всеки желаещ ще може да се сдобие с билет и чрез заплащане с дебитна/кредитна карта и наложен платеж, а налична ще е и възможността за закупуването на електронен билет, който да разпечатате у дома или на най-удобното за вас място.

Продажбата на билетите ще стартира още за първия домакински мач на Левски за този сезон, който ще се играе на 25.07, събота, от 21:00 часа. Пропуските за срещата с Литекс ще бъдат налични в мрежата на "Ticketpro" след 14:00 часа на 22.07, сряда.

В деня на мача на стадион "Георги Аспарухов" билети ще се продават на касите на ул. "Тодорини кукли" 47 след 14:00 часа до края на първото полувреме - 21:45 часа. В мрежата на "Ticketpro" извън стадион "Георги Аспарухов" продажбата на пропуски в деня на мача, 25.07, ще бъде преустановена в 18:00 часа.

Цени на пропуските за срещата с Литекс:
Сектор Б - 7 лв.
Сектор В - 12 лв.