Етрополе праща в Лондон треньор-нападател

Публикувано на: 24.07.2015 13:57

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Борислав Трендафилов, с тъмната фланелка вляво и Трендафилов-баща тренират децата.
В неделя централният нападател Борислав Трендафилов от Чавдар Етрополе лети за Лондон, където от понеделник ще стартира решителните си двуседмични тестове в академията на Чарлтън. Днес роденият през 1998 година състезател ще направи последните си занимания с  известния кондиционен специалист Евгени Йорданов-Вуйката.
 
В страни от предстоящия ангажимент на Боби, чрез профила на Община Ихтиман във Фейсбук научаваме, че той и баща му Венцислав хвърлят треньорски усилия в обучението на децата от Ботев Ихтиман. Ето какво съобщават от общината:
 
ФК Ботев Ихтиман е създаден през 2014 г. Клубът се тренира от Венцислав Трендафилов и неговият син Борислав Трендафилов, както и от двамата братя Николай и Георги Атанасови. В него участват деца от 6 до 15 години.
 
През 2015 г. отборът изигра две контролни срещи с отборите на ДИТ София и Национал, в които се представи повече от добре. И ще се развива все по-добре. 
 
Клубът се радва на изключително голям интерес, за което говорят постоянно нарастващият брой на деца, които се включват в спортните занимания. Да пожелаем успех на младите спортисти.
 
Девизът на клуба е: "НАПРЕД И НАГОРЕ!"