Поредното порно с марка "БГ футбол", всички треперят от аматьорския ЦСКА

Публикувано на: 28.07.2015 10:24

Автор: Проспорт.бг

©Пресслужба Левски

Поредното порно се разиграва от Българския футболен съюз по отношение на българския футбол. От страх да не се загубят и малкото платени зрители по телевизията, бе ударен аматьорският футбол. И това малко след след поправката “анти-ЦСКА” в турнира за купата БФС. припомня в. "24 часа".

След жребия за Югозападната “В” група на работна среща бе съобщено, че програмата ще бъде изработена допълнително заради забраната да има пряко предаване на срещи от третия ешелон, когато в ефира има такива от елитната група.

Подобна забрана никога не е имало в историята на българския футбол и всичко се прави, за да се вдигне интересът към мачовете от “А” група, който през този сезон е на минимум.

В същото време Югозападната “В” група предлага 10 отбора, които са били част от елита, а съвсем малко не са били членове на професионалния футбол. Там е и ЦСКА. 31-кратният шампион на България, чиито мачове при всички положения ще ударят в земята спомагателните "А" и "Б" групи.

Във всеки кръг ще има някакво дерби, което би приковало зрителите към предаванията на “Канал 3”. Телевизията на народа, а не към платения, където вървят срещите от “А” група.

Това се видя и от самата церемония по тегленето на жребия. В “Пресклуб България” се събраха точно пет пъти повече хора и журналисти, отколкото когато се теглеха мачовете за сезона в елита и “Б” група в сградата на БФС.