ЦСКА май ще хваща съдиите!?

Публикувано на: 10.08.2015 15:22

Автор: Проспорт.бг

©Интернет
"Феновете на ЦСКА трябва да знаят, че отборът им ще губи точки, стига разбира се да не се толерира нарочно от съдиите. Първият кръг винаги е тежък, вчера те нямаха тотално надмощие. Последните им два гола паднаха след статични положения в края. Ако това е нивото на ЦСКА, много отбори ще им се противопоставят..."
 
Думите са от днес на Коце Ангелов, който някои припознават, като Лаптопа, други като специалист. По занятие старши треньор на витошката Бистрица, отборът на централния нападател ББ.
 
Винаги сме пускали напред специалистите и футболните хора. В повечето случаи докато изядат тавата с баницата и за нас остане гранясала мазнина.
 
Абе, Коце, да не беше при татуировчик вчера, та твърдиш туй-онуй? Ами през първата част головите положения следваха с лимитирана честота от 1,5 до 2 минути.Ако това не е тотално надмощие, сигурно такова е някой от играчите да е навъртял 10 000 метра в чест на 10-те хиляди привърженици по трибуните.
 
А идеята за съдийски толеранс е по-скоро потресаваща, отколкото основа за коментар или оспорване. Нека бъдем сериозни!
 
След мача човекът, който се представя за старши треньор на радомирци седна и пред медии, които до този момент е гледал само по телевизията. И се тръшна до нива на аеробна граница на пулса и логично изпотяване. 
 
Искал равнопоставеност. Точно така. Поиска го на правилното място, в правилния пресцентър, на правилния стадион, на правилния клуб.
 
За това става дума. За равнопоставеност. Нищо повече.
 
За равнопоставеност, Коце. Предай, при първи удобен случай, на централния нападател! Ако имаш изобщо думата...