ЦСКА - Левски: Истината в документи

Публикувано на: 16.08.2015 22:02

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
Всичко, което ще се случи днес е гняв. Гняв срещу мафиотизираното статукво, гняв срещу овчедушието на стотиците хиляди, гняв срещу форумната героика, гняв срещу всички марионетки, гняв срещу режисираната съдба на ЦСКА.
 
Всичко, което ще се случи днес е само и единствено в името на бъдещето на ЦСКА.
 
Съжалявам за всички левскари, с които ме свързва приятелство или интелигентни часове на спор и закачки. Но, както казва Аристотел: Платон ми е приятел, но истината ми е по-скъпа!
 
Преди седмица, виртуално от Лондон,  предложих този уикенд да вдигнем повсеместен бунт. Нищо подобно. Почти пълна тишина. Освен коментари на безперспективни духовни юрдеци и спорни в битието си дървени философи.
 
Е, тогава обещах публично, че ще направя нещо сам. За да се уважавам. Да е ясно. 
 
Премиерът направи две изцепки за броени дни, като в първата декларативно и с настроение уточни, че ЦСКА си е много добре, само остава да си плаща данъците. След това пък отсече, че няма друг, който да е направил повече за ЦСКА от него. В името на честта бях понечил да си направя сепуко, но пък реших, че така ще им бъде много лесно с трупането на лъжи.
 
Прах в очите бе повикването на Левски в НАП и някои други. Без конкретна информация. Е, точно там реших да ударя и да се знае. Да се знае, че Левски не си плаща сметките от 2012 година и към дата 30 юни задължението към НАП е в размер точно на 5 244 679 лева и 88 стотинки. А само за юни е в размер на 140 347 лева и 51 стотинки.
 
За юли очаквам да излезе засичане на 24 август.
 
Но с оглед заповядания рекламен договор на мобилен оператор по посока "Герена", то скоро ще имаме спомен за дългове. Договор, за който се чува, че е на стойност 6 000 000 лева. Защо ли?
 
Все пак, отговорност да събере дълговете е възложена публичния изпълнител от структурите на НАП - НИКОЛАЙ ЛАЛОВ НИКОЛОВ. Да видим!
 
Чудя се, след както изпробват хубавините на евтините държавни почивни станции едни депутати не могат ли да направят едно питане. Говоря за онези, които се снимаха в Парламента с една торта. И се клеха в ЦСКА.
 
Вадя всичко, не заради евтин реваншизъм, а защото твърдях и твърдя, че умишлено не бяха създадени нужните икономически обстоятелства, за да може БФС съвсем нормативно да отстреля ЦСКА. За маска и Локомотив, чийто задължения чувам, че били някакви си милион и половина. Същият Локомотив на Начко и Котето, на който ката ден едни комбайнери трошат буферите.
 
Освен това нека се знае, че онзи с внушената кауза е пале в сянката на гиганта и че стратегиите за умъртвяването на армейския клуб е в София. Както през 1999-а, под контрола на Костав, така и през 2008-а, под контрола на Станишев, така и днес с благословията на Борисов.
 
Съвет: Съветвам всички, които застанат на директорски позиции в ЦСКА да не се лигавят, а да удрят по масата! Защото няма да спра да им забивам плесници, докато не ги видя адекватни за величието на ЦСКА!
 
Забележка: Не правете вътрешни разследвания откъде излязоха документите. От старата школа съм. Със сравнително добра подготовка. Мога и още.
 
И ТАКА, ОТТУК ДО ПОСЛЕДНАТА ПОЗИЦИЯ НА ПЪРВАТА СТРАНИЦА НА ПРОСПОРТ ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ С ВСИЧКИ 22 СТРАНИЦИ по пера и задължения от НАП към дата 30 юни 2015 година, засичане 27 юли  2015.

 Scan200741
image hosting no registration