Бранеков: Всички в съблекалнята знаем какво означава ЦСКА

Публикувано на: 18.08.2015 11:41

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
 Опитният бранител на ЦСКА Александър Бранеков призна в предаването Sport7 по TV7, че най-хубавото през този сезон за "червените" е, че тимът е изграден изцяло от българи. Юношата на "армейците" е уверен, че той и неговите съотборници няма да допуснат нито една грешна стъпка в третия ешелон и предсрочно ще си осигурят място в "Б" група.
 
"Трябва да постигнем целта, която е ясна - по най-бързия начин влизане в "Б" група. Честно казано не съм играл досега в по-долните дивизии и не ги познавам отборите. Определено очаквам във всеки един мач твърда игра, защото всеки срещу ЦСКА се влага максимално. Не мисля и да си помислям, че ще имаме грешна стъпка във "В" група", обясни Бранеков. 
 
Доскорошният капитан на Локомотив (София) призна, че е изненадан от засиления интерес на феновете: "Да, това наистина ми прави впечатление. Може би, защото в предишните години виждаха хаос, а сега се гради нещо ново. Прави се всичко възможно клубът да се върне на върха."
 
"Всички в съблекалнята сме българи и знаем какво означава ЦСКА. Няма групички и сме много сплотени. Най-хубавото нещо, което видях при завръщането си бе именно това, че сме само българи. И на първо място това, че имаме голяма фенска маса дори и на контролите. Не очаквах да имаме такава подкрепа във "В" група. Дано продължаваме да ги радваме по същия начин", каза още той.