Вальо Илиев: ЦСКА е без конкуренция

Публикувано на: 22.08.2015 13:01

Автор: Проспорт.бг

©Пресслужба ЦСКА
Бившият капитан на ЦСКА Валентин Илиев не смята, че „червените” ще имат затруднения във „В” група този сезон и лесно ще се класират за „Б” група. Опитният бранител заяви, че вярва в треньора Христо Янев, който ще научи младите на много неща.

“Все още не съм гледал мач на отбора на “Армията”, но видях репортажи от срещите. Напълно очаквано тимът мачка съперниците си. Не съм имал никакво съмнение в това. Съставът е много качествен като за „В” група и не очаквам никакви проблеми. Още по-хубавото е, че се дава шанс изцяло на български момчета, както и на таланти от школата. В това отношение Христо Янев може да научи подрастващите на много неща. Той е натрупал огромен опит като играч, който ще му влезе в употреба в треньорската кариера. Ицо е много амбициозен и талантлив и ако му се даде време да работи на спокойствие, вярвам, че може да покаже добри резултати за в бъдеще”, каза Валентин Илиев пред „Тема Спорт”.

Той говори и за 14-годишният талант Валентин Антов, който изтъкна Илиев като един от играчите, вдъхновили го във футбола. “За жалост не съм имал възможност да проследя внимателно изявите на момчето, но чувам много добри неща. Пожелавам му успех. Нека се концентрира върху футбола, всичко си зависи от него. Сега е моментът да докаже, че има потенциал за ЦСКА”.