ЦСКА победи само със 7:0 Чепинец (СНИМКИ)

Публикувано на: 23.08.2015 21:08

Автор: Проспорт.бг

©Светослав Петев, Проспорт.бг
Отборът на ЦСКА победи като домакин Чепинец (Велинград) с приемливото 7:0, в мач от третия кръг в Югозападна група "В". При 3:0 до 12-ата минута срещата можеше да се превърне в пародия с двуцифрено изражение на победата.
 
Преди двубоя отборите бяха с по два успеха.
 
Костадин Хазуров в 7-ата минута от дузпа и в 9-ата, Йордан Йорданов в 12-ата, Павел Головодов в 33-ата, Борис Галчев в 39-ата, отново Головодов в 51-ата и Самир Аясс в 85-ата минута вкараха попаденията за ЦСКА. 

Публиката на ЦСКА, която според официалната информация беше под 4000 аплодира и всички играчи на гостите, включително при смените. Някои от състезателите са юноши на армейците. 

Информацията за броя на зрителите обаче поставя сериозен въпрос пред управляващите клуба. Дори без особени усилия се виждаше, че посещаемостта е някъде поне около 7000. Вероятно има пробив в системата за контрол на входа.

Публиката се съобрази с призива да не скандира против политически фигури. Имаше един порив, в момента, когато дикторът прочете прословутата хлъзгава декларация, при която изпълни познатия рефрен "Бойко Борисов - педераст, педераст!".

След това се отдаде изцяло на забавлението от мача. Пя, яде семки, бирата бе спряна часове преди двубоя, но всичко друго си бе по местата. Включително респектиращ брой полиция. Униформените обаче нямаха проблеми и демонстрираха сговорчиви отношения с лидерите на по-твърдата част от агитката.


Ултрасите изразиха гражданското си отношение извън стадиона, за да не пречат на клуба, както сам той определя това. И възпя отново сексуалността на премиера.

Проспорт.бг разбра, че в момента се умува за подходящ песенен текст за Делян Пеевски.