Палермо би Дженоа, Чочев е с травма

Публикувано на: 24.08.2015 07:47

Автор: Проспорт.бг

©palermocalcio.it
Българският национал Ивайло Чочев започна като титуляр при инфарктната домакинска победа на Палермо срещу Дженоа с 1:0 в среща от първия кръг на италианската Серия „А”.

Чочев бе заменен в 33-ата минута, което наложи тактически размествания от старши треньора на домакините Джузепе Якини. На мястото на българския полузащитник бе пуснат македонският нападател Александър Трайковски.  Ивайло е почувствал напрежение в единия си аддуктор и е дал знак на наставника за смяна. Това е проблем, който се проявява при повечето състезатели след около двумесечната тежка подготовка  и известно претоварване преди старта.

Днес Палермо почива и ще се установи състоянието на Чочев, но първите сдигнали са, че вероятно ще бъде на облекчен режим два-три дни

И двата тима имаха своите шансове да стигнат до победата, но щастието се усмихна на домакините в последните секунди. В първата минута на продължението на редовното време мароканския бранител Абделхамид Ел Каоутари се разписа след асистенция на родения в Аржентина италиански национал Франко Васкес. Така тимът от Сицилия стартира новия сезон с победа.