Reusch пусна очерк за Димитър Митов

Публикувано на: 26.08.2015 18:52

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
В клуб "Вратарите на Reusch" световноизвестният лидер в производството на вратарска екипировка пусна очерк за българския талант на лондонския Чарлтън Димитър Митов.
 
Под заглавие "Един от бъдещето" авторът обръща внимание, че германският концерн има специална и постоянна селекционна политика за издирването на младите и талантливите, които работят всяка минута целогодишно, за да достигнат световен клас.
 
"Димитър Митов безусловно е един от тях. 18-годишният българин напусна своята родина, като тийнейджър, но вече е професионален вратар в Англия. С отличната си работа в отбора до 18 години на Чарлтън Атлетик, той си отвори пътя към първия отбор и бе привлечен за подготовката на новия сезон 2015/2016 година на английската Чемпиъншип. Митов е и част от българския национален отбор до 19 години, без никакво съмнение е един от вратарите към когото са отправени огромни очаквания за бъдещето.
 
Димитър Митов е последното попълнение на вратарското семейство на Reusch и със сигурност ще бъде едно от големите имена на близкото бъдеще", пише авторът.
 
Проспорт.бг припомня, че юношеският национал, който се завръща в България за квалификация идната неделя, подписа 3-годишен спонсорски договор с германската компания за вратарска екипировка. и с изключителното съдействие на българския офис, ръководен от Елисавет Ъков.