Защитник се молел да играе отново за Левски

Публикувано на: 29.08.2015 09:21

Автор: Проспорт.бг

©
Борислав Стойчев е поискал да се върне в Левски. Бранителят се е свързал с хора от "Герена" и е питал дали ще бъде приет обратно в състава. В крайна сметка обаче такъв трансфер няма да има, пише "Меридиан Мач".

Както е известно, защитникът напусна "сините" през лятото, след като не се съгласи с новите финансови параметри на договора, които му предложиха от клуба. В крайна сметка обаче той така и не успя да си намери отбор до този момент. Дълго време Стойчев тренираше с третодивизионния Димитровград, а след това пътува и до Израел. Пореден опит да си намери отбор ще направи сега в Турция.

Именно дългото лутане без отбор остави Стойчев извън сметките и на националния отбор за мачовете с Норвегия и Италия. Безизходицата е принудила бранителя да се примоли за място в Левски, но подобен трансфер няма да се случи. На "Герена" са доволни от юношата Деян Иванов, а разполагат още с Аймен Белаид и Максимилиан Карнер. Стойчев пък също не е особено съгласен да намали драстично финансовите си изисквания.