2.2.16.16. - ББПП!

Публикувано на: 13.09.2015 22:27

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©
Изчаках да минат няколко часа, които за мен са, като преспиване в търсене на мъдрото утро. Колкото и да го търся, гледам в социалните мрежи вървят кодове 2.2.16.16. Мятат се карикатури на премиера. И сякаш никъде не виждам да му пожелават най-малко 100 кмета и 1800 общински съветници. Може и да съм пропуснал.
 
Сигурен съм, че помните поне два мои коментара. В първия призовавах да подкрепим малкия Канал 3 срещу опитите на една изливала по ЦСКА кофи с помия телевизия. В опитите и да се сдобие с правата да излъчва мачовете на армейците и да реализира печалба от това.
 
В другия отбелязах, че ще скоча на всеки, който използва феновете на ЦСКА за политическите си цели. Не и срещу обратното.
 
Последния месец и нещо всичко се завъртя на 180 градуса. Кръгове около Делян Пеевски се сдобиха с Канал 3 и развиха щранга с помията срещу Гриша Ганчев. Че си имат петролни причини, това го разбра дори канарчето ми Кънчо. Но, че и разчитаха на феновете на ЦСКА да реагират остро на бизнесмена след мултиплицираните мутренските спомени в сродни медии за стратега на компанията Литекс - разчитаха. Но бяха достатъчно тъпи да не разбират нищо от тази манипулация.
 
За разлика от екипа на премиера. Той си свърши страхотно и мръснишки работата в тандем с Канал 3. Той съвсем умишлено влезе в началото на мача на ЦСКА, за да си пробута внушението за мощ от "Арена Армеец" с пълни трибуни и да побутне червената общност. Защото червената общност е най-значимата. И, види се, неуправляемата за щенията на велможите. Ще заплашите едни, но ще реагират други. Не искам да си мисля каква може да бъде реакцията на червените избиратели, ако на обявената пресконференция БФС не се занимава с делата си, а с ЦСКА... Не ми се иска в тези смутни миграционни времена.
 
Едно е сигурно обаче. Наглостта и безочливата пропаганда събудиха масирана реакция и за пореден път някой обърка ПР-а. Реакцията вади на бял свят 2.2.16.16 при едни, ББПП при други.
 
И в двата случая кодират един и същи възглас, който ръководството на ЦСКА услужливо призова да не се използва от публиката. Но тя направи и невъзможното да покаже, че заплахите към лидери на Сектор Г не могат да променят позицията на хилядите и те изригват във всеки мач с припева "Бойко Борисов педерест, педераст!". За ужас на ПР-ите и за ужас на държателите на гражданската воля на уморения от политически изтезания българин.
 
При такива медийни номера е по-добре Канал 3 да преустанови да излъчва мачовете на ЦСКА. Тогава и екипите ще започват всичко навреме. Жалко за тях. Те правят всичко със сърце. Но само едното им сърце не стига. Когато ги управляват с маниер на проститутки.
 
Речник:
 
2.2.16.16. - добил популярност и вече отпечатан масово върху Т-шърти код, базиран върху българската азбука. Втората буква в нея е "Б", а шестнадесетата - "П". Съответно - ББПП.