ИЗБИЙТЕ СИ ГО ОТ ГЛАВИТЕ! И КОМЕНТАР

Публикувано на: 17.09.2015 10:43

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Фен клуб „Сектор Г“
 
Поради появилите се слухове из публичното пространство, искаме да припомним!
 
Позицията ни против всякакво "обединение" и "сливане" с други клубове, което реално е чисто и просто преименуване на друг отбор на ЦСКА, остава непроменена и категорична! Ние не сме от хората, които за 3 месеца си променят разбиранията, особено пък когато става дума за такива принципни и фундаментални за бъдещето на нашия клуб въпроси. Преди 3 месеца не позволихме да бъде сложено петно върху името на ЦСКА, сега отново няма да го направим, както няма и да престъпим думите си и да се откажем от решението си. Нека на всички бъде ясно - ние държим твърдо на думата си и няма да подкрепяме друг клуб освен ЦСКА София!
 
Ще бъдем извън "А" група колкото години е необходимо, ако трябва и с ново дружество, но честта и достойнството за нас са над всичко. Избрали сме си пътя и за нас няма връщане назад! Ще минем през всички трудности и ще бъдем винаги до ЦСКА!
 
Онези "фенове", които искат по-бързо завръщане на върха с цената на всичко, нека знаят, че няма да позволим тяхното "мнение" да надделее. Ако искат титли и купи веднага, да станат от Барселона, Реал, Лудогорец или който друг отбор си изберат. Честта и достойнството са много по-ценни от всички титли и купи на света!
 
От „Фен клуб Сектор Г”: „Animals”, „Офанзива”, „Червен Младост”, „Югозападна Офанзива”, „Varna Firm”, „Torcida Plovdiv”, „Бригада Бургас”, „RLP Пазарджик”, „Горди”, „USF”, „Office Boys”, „Дивизия Монтана”, „Boys Vidin”, „Ултра Перник”, „Велики Търновци”, „UltraSSandanski”, „Червени шампиони Кюстендил”, „Ultra Front Vratza”, „Армейци Карлово”, „Vendetta Gabrovo”, „Червени войни Казанлък”, „Command Yambol”, „Shumen Group”, „Червени Шопи- Елин Пелин”, „Армейци Троян”, „Русе брани ЦСКА”, „U.C.S.H.”, „Армейци Кладница”, „Фен клуб Стралджа”, „Чирпань”, „Код червено- Стара загора”, „Армейци Хасково”, „Фен клуб Радомир”, „Фен клуб Костенец”, „Армейци Смолян”, „Фен клуб Асеновград”, „Фен клуб Попово”, „Верни”, „Red Infection”, „CSKA UK- Лондон”, и редица други.
 
Коментар на Петьо Костадинов-Полковника:  БЕЗКРАЙНО СЪМ УЧУДЕН НА ТВЪРДЕ ДЪЛГОТО УМУВАНЕ ТЕЗИ НА ТЕМА "МОРАЛ". АЗ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЪМ МОРАЛЕН, НЕЗАВСИМО, ЧЕ КАКВОТО И ДА СЪМ УЧИЛ, ИЗПИТИТЕ СИ ПО ЕТИКА СЪМ ВЗЕМАЛ С ОТЛИЧЕН. СЛЕД КАТО С КОЛЕГИ И КОЛЕЖКИ С ЮРИДИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ И СТАТУТ СТИГНАХМЕ ДО СЪВМЕСТЕН ИЗВОД, ЧЕ ДОРИ ЗАКОННОТО НЕВИНАГИ Е МОРАЛНО, ТО КОЙ СЪМ АЗ ДА ПРАВЯ РЕВИЗИЯ НА ТАЗИ АКСИОМА!? ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ПРИЕМАМ ЦСКА ДА ПОГЪЛНЕ КОЙТО СИ ИСКА, КОЕТО ОТКЪДЕТО И ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ СЪВСЕМ НЕ Е МОРАЛНО. ЗАВЪРТАНЕ НА ЗАДНИЦАТА КЪМ ЛИТЕКС Е ОТКАЗ ОТ БИТКА. ОТКАЗ ОТ БИТКА С ТЕЗИ, КОИТО ГО НАПРАВИХА ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ. СЪГЛАШЕНИЕ СЪС СТАТУКВОТО. НЯДАВАМ СЕ ПРАВИТЕ ИЗВЕСТНА РАЗЛИКА МЕЖДУ ГРИША ГАНЧЕВ И ЛИТЕКС, КОГАТО СЕ ОБЯВЯВАМ ПРОТИВ. НИЩОЖНО Е ТВЪРДЕНИЕТО, ЧЕ ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ. ТОВА Е ЛЕСНОТО И ВАСАЛНО РЕШЕНИЕ. 
 
КАК МИСЛИТЕ, АКО СИНЪТ МИ ИГРАЕ СРЕЩУ ЦСКА/НЕЩО КОЕТО СЕ Е СЛУЧВАЛО/ И АКО СИНЪТ МИ ВКАРА НА ЦСКА /НЕЩО, КОЕТО СЪЩО СЕ Е СЛУЧВАЛО/ АЗ ДАЛИ ЩЕ БЪДА НА СТРАНАТА НА СИНА СИ? О, ДА!!! НАДЯВАМ СЕ МЕ РАЗБИРАТЕ! 
 
И ДОКОЛКОТО НЯКОИ ТУК И НА ДРУГИ МЕСТА ПОСТАВЯТ ВЪПРОСА ЗА БЕЗПЛАТНАТА ЛЮБОВ КЪМ ЦСКА И МОЯТА ЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ - ОЩЕ ЕДНА ВМЕТКА. АКО ТЪРСЕХ ПЛАТЕНА ОТДАВНА ЩЯХ ДА СЪМ ВЗЕЛ ИЛИ ПОНЕ СКЛЮЧИЛ НЯКАКВО СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ВЗЕМАНЕ С ЦСКА. БИХ БИЛ ЩАСТЛИВ, АКО ПОСОЧИТЕ ДРУГ. 
 
НО РЕПЛИКАТА ЗА ПЛАТЕНАТА ЛЮБОВ МЕ НАВЕЖДА НА ЕДНА ДРУГА МИСЪЛ, СВЪРЗАНА С ТОЗИ БИЗНЕС. А АЗ ПОНАЗНАЙВАМ ЗА ДОСТА БИЗНЕСИ. И В ТАЗИ ВРЪЗКА ЩЕ СИ ПОЗВОЛЯ ДА БЪДА МЪДЪР И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ МОРАЛЕН. ОТ ПЛАТЕНАТА ЛЮБОВ ПЕЧЕЛЯТ САМО СВОДНИЦИТЕ И ТЕХНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ. ПРОСТИТУТКИТЕ СИ ОСТАВАТ ТЪПИ П.ТКИ. ПОСЛЕДНОТО СЪЩО ПО АДРЕС НА МОРАЛА. ВНИМАВАЙТЕ, КОГАТО ИЗБИРАТЕ СТРАНА. ПО Е ИЗГОДНО ДА НЕ СТЕ ОТ Е.АНАТА. И ТОВА СЪЩО ПО ПОСОКА НА МОРАЛА. ХУБАВ ДЕН! 
Етикети: ЦСКА, Литекс, не