Порно художничка пожела графика Бербатов

Публикувано на: 10.03.2009 23:40

Автор: Гаро Тахмисян

©Интернет
И Симба обича да рисува, като Бербатов.
Капитанът на българския национален отбор по футбол - Димитър Бербатов, си има нова обожателка. Това е италианската порно актриса Симба, която ще гостува у нас на еротичното изложение "Ерос шоу" в края на месеца.

Тя реши да се обясни по нетрадиционен начин на острието на Манчестър Юнайтед, като му нарисува портрет.
"Интересувам се от футбол и любимият ми отбор е Манчестър Юнайтед. Откакто вашият Бербатов играе за тях, съм му голяма фенка. Има невероятен поглед, който излъчва невинност, а това силно ме възбужда", призна Симба.
Тя съжали, че няма да се засече с Бербатов на еротичния фестивал в София, но изрази надежда, че творението й заедно с визитната й картичка ще бъдат предадени на футболиста.

"Искам да проверя какъв играч е в леглото, спор няма, че на терена е много добър", каза още Симба, която е художник по образование. След като научи, че хобито на Дими също е рисуването, италианката полудя от радост.

"Знаех си, че ще намерим още допирни точки. Първата я надушвам по погледа му. И той обича секса не по-малко от мен. А рисуването ще ни сплоти още повече. Не ме интересува, че има приятелка, ще забрави за нея, когато му покажа каква пантера съм в леглото", завърши Симба.