Джордан удържа, ще бяга маратона в Лондон

Публикувано на: 10.03.2009 23:57

Автор: в. 7 дни спорт

©aceshowbiz.com
Маратонката Кати Прайс
Дългобедрената, суперфина британска манекенка Кати Прайс, известна като Джордан, тренира усилено за Лондонския маратон на 26 април. Притежателката на едни от най-големите гърди в света явно е взела насериозно предизвикателството, в което ще се включи заедно със своя съпруг, певеца Питър Андре.

Двамата се навиха да участват и да съберат 250 000 лири за благотворителност. Кати призна, че я вдъхновил нейният син Харви, който е инвалид. "Ще дам всичко от себе си, затова тренирам всеки ден. Отказах и пиенето, за да бъда във форма".

Според завистници, Джордан просто предприе нова отчаяна стъпка, за да присъства в медийното пространство.
Независимо от мотивите, сексбомбата бе засечена от папараци в спортно облекло да прави дълъг крос по крайбрежната алея на Зума Бийч в Малибу. "В началото не можех да пробягам дори 200 м, а Питър се задъхваше след километър - разкри Джордан пред в. "Мирър". - После започнахме да покриваме по 10-12 км, а наскоро пробягахме и половината маратон."

Независимо от адската горещина, Кати пак успява да е модерна - тя бяга с розова лента на Луи Вюитон на главата и бяло-розови маратонки "Адидас". Прочутият модел изненада всички с желанието си да участва в надпреварата, защото никой не може да повярва, че тя ще се носи по трасето с огромния си силиконов бюст. За феновете на Джордан, която е известна с многото еротични снимки в булевардната преса, е по-интересно дали тя няма да тича разсъблечена. Ние обаче сме сигурни, че Кати ще атакува 40-километровото разстояние със същия хъс, с който се издигна от обикновен модел до бизнес жена от международна величина. "За мен главното е не победата, а участието. Макар че аз също искам да пресека финалната линия", усмихва се едрогърдата красавица.

Заради звездното й участие броят на кандидатите тази година рязко скочи. Та има ли нормален човек, който да не желае да бяга редом със сексапилната богиня и нейните апетитни заоблености
Между впрочем, според запознати Джордан наистина издържа на дълги разстояния и времето й не е никак лошо.
Двамата с Андре ще останат в Лос Анджелис 4 месеца.

Джордан е бивша приятелка на футболистите Теди Шерингам и Дуайт Йорк, от когото има дете. С Андре имат две деца.
Зашеметяващата брюнетка е една от най-известните плеймейтки на Острова и върла фенка на Манчестър Юнайтед.
Преди време тя замечтано сподели, че новата звезда на Юнайтед Митко Бербатов има най-невероятните очи в света.

Но да не се отклоняваме. Всички ние очакваме с интерес резултата от това спортно предизвикателство за една международна знаменитост, която трепери над тялото си: един ден инжектира устни, на другия помпа цици. Този път вероятно ще се наложи да загърби външността и да се фокусира върху вътрешната сила, за да завърши успешно нечовешката надпревара.

- Огромен силиконов бюст се пуска по трасето на Лондонския маратон