Наблюдател: Няма оздравяване на ЦСКА

Публикувано на: 22.09.2015 12:06

Автор: Проспорт.бг

©armeici1948.com
Членът на Изпълкома на БФС и бивш шеф на ЦСКА Емил Костадинов говори за проблемите в клуба от Борисовата градина. Според легендарния №7, дори да бъдат взети 15 точки от актива на тима, това няма да попречи на момчетата на Христо Янев да се класират за "Б" група. Коща каза още, че към момента не вижда оздравяване на "Армията".
 
"Чувам много неща. Имаше хора, които преди 2-3 месеца казаха, че влизат в ЦСКА, за да го оздравят. Досега не виждам такова нещо да се прави. Дано, дано хората, които държат клуба, направят така, че ЦСКА да го има. Ако клубът започне да се развива и започне да плаща на кредиторите си, мисля, че няма да има никакъв проблем. И да бъдат взети тези 15 точки, и да не бъдат взети, ЦСКА е много по-силен отбор от другите и без проблеми ще се класира в по-горното ниво", каза Героят от "Парк де Пренс" пред БНТ. 

РЕЧНИК:

Доколкото Героят използва все по по-сложна лексика поясняваме:

Кредитор - този, който предоставя на някого кредит в парични средства или друго материално изражение, подпомагащо развитието на някаква дейност. Това може да бъде банкова или друга институция или частно лице.