Борисов: Искам да помогна на ЦСКА

Публикувано на: 25.09.2015 10:13

Автор: БЛИЦ

©Интернет
Министър-председателят Бойко Борисов обяви, че е готов да помогне ЦСКА за излизането на армейците от кризата, в която се намират. Той добави, че голяма част от хората в Министерски съвет са цесекари, въпреки че той самият симпатизира на вечния съперник Левски. 
 
"Искам много да помогна на ЦСКА! Само да ми кажат как да им помогна. Готови сме да им дадем веднага базите. Бих им помогнал на драго сърце. В момента помагаме на Черно море да си оправи стадиона, да му сложат осветление. Стремим се да помагаме на всички с каквото можем", заяви премиерът в сутрешния блок на bTV.
 
Министър председателят коментира отказа на червените да играят в турнира на Аматьорската лига, където щяха да срещнат именно тима, в който игра преди време - Витоша Бистрица.
 
"Приключих с участията в Бистрица. Спортувам  винаги, когато намеря време. Аз съм професионалист в тениса, печеля пари от него. Играем на по 10 лева и който загуби купува след това на другите по нещо - бира за тези, които пият бира, а за мен - таратор. Аз пия таратор", заяви премиерът.
 
Борисов бе попитан и за един от големите скандали в любимия му тенис - отказът на Григор Димитров да играе за България.
 
"Григор Димитров? България, дори в бедността и, е давала пари за Григор. Но така е преценило момчето. Той е суперталант. Аз бих играл за България винаги, ако бях на негово място. Това е висша чест", заяви Борисов.