Тодоров може и да остане в ЦСКА

Публикувано на: 30.09.2015 13:23

Автор: Проспорт.бг

©tv7.bg
Александър Тодоров
Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров обяви пред "Тема: Спорт", че в клуба със сигурност ще влезе синдик. Той ще бъде назначен от съда, но решение по делото за несъстоятелност все още няма. То бе гледано миналия четвъртък.
"Чакаме синдика. Такъв със сигурност ще влезе в ЦСКА, тъй като трябва да изследва подробно ситуацията в дружеството. Решение на съда все още не е налице. По закон има 14-дневен срок, в който трябва да се произнесат, но не изключвам дори да се проточи малко по-дълго.
 
Просто има много дела, по които трябва да вземат решение. В най-добрия случай такова ще има до края на тази седмица, но според мен по-скоро ще бъде след десетина дни. Без значение от това нещата в ЦСКА следват логичния си ход.
 
Движим се по план, всичко е наред. Привържениците нека бъдат спокойни", каза Тодоров. "Разбрали сме се с Пламен Марков за управлението на клуба. Не искам да навлизам в подробности, но всеки е наясно с какво и как се занимава", добави Тодоров.
 
Той взе отношение и по повод думите на министъра на спорта Красен Кралев, че от "Армията" не са поискали да разговарят за базите.
 
"Най-лесното нещо е да се разберем. Това в момента не е на дневен ред. Нека първо излезе решението на съда по делото за несъстоятелност и след това може да говорим по тази тема. Въпросът за базите може доста бързо да се реши", коментира още Александър Тодоров.
 
Много е възможно той да остане на работа в ЦСКА, тъй като хората, които финансират клуба, са доволни от него.