Сектор Г отговори на Левски

Публикувано на: 07.10.2015 10:48

Автор: Проспорт.бг

©Светослав Петев, Проспорт.бг
Във връзка със силно антагонистичната декларация на националния фен клуб на Левски, привържениците на ЦСКА, разпространиха отговор, който публикуваме, без никаква намеса:


Зелените жилетки от отбора на „ДС” за пореден път проявиха безграничната си наглост. Вместо да се занимават с присъщи за тях дейности като охрана на багери, супермаркети и футболни мачове, те си позволяват да "разсъждават" над това какво е законно и морално в България.

Триумф на абсурда е хора като тях да употребяват думата "закони", и то с главни букви, в изречение. Върхът на наглостта е следният "въпрос": „Защо ПФК ЛЕВСКИ СОФИЯ плати почти 1 милион от задълженията си през последните седмици, а не закупи 3 нови скъпи попълнения?“ НЕуважаеми охранители, важният въпрос е не "защо", а "КОЙ"! И отговорът му е много неудобен за вас! КОЙ, или по-скоро КОИ, доведоха един куп държавни спонсори във вашия клуб? Публична тайна е, че това са фирми или с държавно участие или такива, които съмнително често и лесно печелят обществени поръчки. Реално ДЪРЖАВНИ пари, дадени на фирмите ви спонсори от ДЪРЖАВАТА, отидоха в НАП, за да се платят дълговете ви към ДЪРЖАВАТА. 

И всичко това с цел отборът на ДС да се покаже като противоположност на лошия ЦСКА, който не плаща, и да се даде възможност на гниди като вас да си отварят миризливите усти. Какво ще кажете за законността и морала на новия баскетболен тим на ревльото Тити?

Привържениците на ЦСКА нямат вина за състоянието, до което редица престъпни ръководители доведоха клуба. Ние винаги сме били против начина на управление, който доведе до милионите дългове. Години наред сме се борили срещу това по всевъзможни начини. През същото време, вие, "великите антикомунисти", се хранехте и охранявахте с парите от агент Тара. От кумова срама направихте жалък опит за бойкот, който продължи... 2 мача. 

Сега Тара го няма, но никой от вас не смее да каже на глас КОЙ стои зад подставените лица, които се водят шефове в клуба ви. А междувременно след поредицата спонсори се получи и "изненадващото" обединение в секБтор. Онези, чиито приятели още не са избърсали лайната от лицата си, отново са рамо до рамо на трибуната с тези, които "сервираха" тарелките...

От Фен клуб „Сектор Г”