И аз не знам кой е бил адвокат в ЦСКА

Публикувано на: 07.10.2015 19:49

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
Така се случи, че се наложи да шофирам доста днес и за разнообразие понякога си пусках и радиостанции, в които няма рок звучене, но пък ентусиазмът е мощен до безпаметност.
 
По телефона ми казаха, че се случи това, което бяхме сигурни, че ще се случи в централата на ФИФА, с изключение на едни ниски и низки специалисти, които последните седмици избълваха цялата бълвоч, която мизерното им битие може да изработи срещу най-титулования български футболен клуб.
 
И чул-нечул, вече слушах радио интервю с един младеж, който играл в ЦСКА и бил новата звезда в съдебните процеси с успех от 110 000 евро срещу клуба от "Армията". Как пък не пропуснахте минутка поне да наливате в комплексарската мелница!? Голямо духане падна днес по пресконференции, за да се задейства мелачката, но и цялото духане на планетата да падне няма как да изтрие кармата на "Ел Дебил", пък била тя с половин вековна история на континента.
 
За капак беше направено откритие как изглеждал печатът на ЦСКА и пълен разбор по него. Добрали се били. Ало, групичката от групичката за омаскаряване - печатът го показахме още на 7 септември във връзка с един уникален договор със себе си на Агент Якимов.
 
Знам, че няма как да се спре лафът около Лафката, но ще помоля поне тези колеги, които дори мъничко носят нещо от армейската мая в себе си да помогнат с мълчание там, където недоучили и недодялани неграмотници оракулстват всеки ден.
 
Няма какво да се доказва наследственост. Твърде елементарно е. Дори без ДНК. Остава оторизираният орган, член на УЕФА и ФИФА да не се направи на недопържена цаца.
 
И аз и мои приятели са губещи. От целия този процес. Но преди да ни докладват обстоятелствата, дори когато критикуваме, го правим с идеята за прецизно утре в битието на ЦСКА.
 
Колкото и да се упражняват върху армейския клуб, факт е, че той не загуби свободата си и тази болка ще се засилва ден подир ден, докато не докара до лудост обратния във всякакъв смисъл лагер. Последните декларации доказват, че упойката вече не държи.
 
Съжалявам за всички, че бандитският им план се оказа покупка на фабрика в навечерието на 9 септември 1944 година. Сега могат да си бръкнат, където намерят за добре с онзи адвокат и неговият работодател, които са подготвяли договорите, а играчите са ги подписвали. Защото това момче Сержиньо Рибейро каза днес, цитирам: 
 
"Когато бях в Локомотив Пловдив двамата президенти разговаряха и се разбраха. Коко Динев преговаря с президента на ЦСКА, който беше тогава в клуба /това става по времето на Титан/. След техните разговори, те решиха аз да премина в ЦСКА. Междувременно, когато отидох да подпиша договора с ЦСКА пристигна един адвокат. Не му знам името, но той направи договора ми. След всичко това аз подписах договор за две години."
 
И аз не му знам името. Но знам, че в сложна ситуация са моите приятели от Чавдар Етрополе, които се съгласиха на по-ниска в пъти сделка, за да се осигурят през лятото на 2014 година оперативни средства за лиценза на ЦСКА. В губеща позиция са и двама мои клиенти. 
 
Да сте чули някой от тях да мрънка и да хули ЦСКА? Да, всички ще потърсят добрия изход за себе си, но те не са излъгали никого и никога не са изготвяли и подписвали неизгодни документи или такива с неясен произход.
 
Нека да повторим от днес. Никой няма да отнема точки от ЦСКА! А потърсилите за сензация Рибейро, другите духовни водачи и техните няколко рупора да напълнят формите за лед във фризерите! Препоръчвам веднага.
 
Охладена водата се пие по-лесно. Питайте патило, ако имате съмнения!
 
А КАК ЗВУЧИ ТОЗИ МЛАДЕЖ СЕРЖИНЬО РИБЕЙРО В ПРОДЪЛЖЕНИЕ!? КАК ДА НЕ ГО ЦИТИРАШ!? ЕТО ГО:
 
"Платиха само четири месеца. Аз давах всичко от себе си за емблемата на клуба. Умирах за клуба. Хората, които бяха там не се интересуваха от клуба. Не ги интересуваше нищо, а само гледаха своите финансови интереси. Само искаха да крадат пари. Не ги интересуваше нищо от историята на клуба. Нямаха амбиции за отбора, а ги интересуваше да отклоняват пари от там."