Томов: Батков не знае какво говори, несериозно е

Публикувано на: 11.10.2015 12:17

Автор: Проспорт.бг

©Светослав Петев, Проспорт.бг
Бившият собственик на ЦСКА Александър Томов отговори на обвиненията от страна на Тодор Батков, който вчера заяви, че през 2008 година "армейците" са имали 5 милиона дългове, но тогавашният собственик Томов е предпочитал да давата пари за играчи, а не да се разплаща с длъжниците си.

"Всичко това звучи съвсем несериозно. Какво да му отговарям на Батков, той не знае какво говори. През онзи период почти не сме купували футболисти. Нашата практика бе да взимаме основно свободни агенти, а не да плащаме трансферни суми", каза Томов пред "Тема Спорт".

"Как ЦСКА стигна до "В" група? Извърши се престъпление срещу клуба, което бе организирано от хора, които искаха да спрат ЦСКА към титлата. "Армейците" имат много врагове, някои от които са вътре в клуба, но повечето са извън него. Те обаче няма да покорят клуба, докато Гриша Ганчев е вътре. По-нататък обещавам да говоря за ситуацията в ЦСКА, защото имам какво да кажа. Сега обаче ми е натоварен период. Готвя се за предизборната кампания, която върви нормално, но все пак отнема немалко усилия", добави Лупи.

"ЦСКА винаги е бил онеправдан клуб, докато "Левски" се ползва с привилегията да е собственик на стадиона си. ЦСКА в същото време винаги е плащал за ползването на базата си. Отношенията с държавата винаги са били различни спрямо двата клуба. А е редно да се запитаме как така "Левски" започна да си плаща дълговете към НАП и в тази връзка откъде идват приходите в клуба? Много ми е интересно какво и как се случва на "Герена", коментира още Томов.