Директорът член ли е на гей дружинка? Или е солов играч?

Публикувано на: 16.10.2015 10:28

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
"Защо ме питате мен за Правната комисия? Аз неин член ли съм? Не съм."

Това питал за питането на колегите от "Тема:Спорт" Изпълнителният директор на Българския футболен съюз.

А те - колегите, грамотни. Правилно питат. Или поне така мисля аз, старият български офицер. Незавършил някоя от значимите правни школи у нас и по света.

Защото, според Чл.30, точка 4,  от Устава на БФС цитирам: "Висш административен орган на БФС е изпълнителният директор на БФС". Щях да питам точно какъв орган е колегата-ръководител, но път е уточнено от Устава и няма да задавам уточняващи въпроси.

Според същия устав, Чл.34 и всичките му точки, комисиите на БФС са спомагателни. А учил,  упражнявал и упражняващ управление, като мен, няма как се обърка и да не направи препратка за подчиненост към висшия администкративен орган.

В противен случай, Изпълнителният директор спокойно може да бъде приеман, като на петел гребена, или неговите мъжки атрибути.

Чуваше се, че изпълнителният директор е там с протекциите на бат'Петьо. И така и се затруднява с материята. Футбол, неговата организация и функциониране.

Но все пак, дискусиите са между мъже. И слава Богу. Щото иначе един друг бат'Петьо щеше да попита: Директорът член ли е на гей дружинка, или е индивидуален играч? Нови фотоси с негово участие има ли в обръщение?

Но така ще стане жълто.

Противното е, че лицата на това отходно жълто, са хората които манипулират и съдят за една огромна институция. Несъизмерима и далечна по класа от тах.

ЦСКА.

Приблизително същото щеше да бъде покойният ми дядо-овчар Петър да бе писал, още повече и контролирал съдебната реформа. От друга страна не съм сигурен, че дядо няма пръст в тази работа...

И все пак, говорехме за ЦСКА...