ЦСКА загреба в една лодка, утре на бунт!

Публикувано на: 17.10.2015 14:44

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
По повод вчерашните събития, футболният клуб за първи път от месеци насам реагира адекватно и като лидер на хилядите. И обяви програма за неделния ден, където ще има водеща роля. Ето какво престои:
 
- 14.00 часа. Ще има представяне на спортистите от Обединени спортни клубове ЦСКА, които ще направят кратки демострации;

- 14.15 часа. ще се играе двустранна игра от състави на играчи от първия отбор и попълнения от школата. Мачът ще продължи до 15.30 часа, като веднага след неговия край всички заедно тръгваме към сборния пункт - ез. "Ариана";

- 16.00 часа.Начало на мирното шествие по посока площад "Народно събрание".
 
Клубът съобщава още:
 
"Армейци, запазете и всички закупени билети за мача срещу Витоша Бистрица, защото те ще важат за домакинския ни мач в сряда, 12-и кръг на ЮЗ "В" АФГ срещу отбора на Германея Сепарева баня. Касите утре ще отворят в 11 часа.
 
Накрая, както от моного време насам, клубът затваря текста с : "ЦСКА - това си ти!"
 
Така е. ЦСКА съм и аз. Но има и назначени командири.
 
Призовавам утре да си закупим билети. Някои няма да могат да отидат на мача в сряда. Но ще помогнат на клуба. Както се вижда - касите ще работят.
 
Е, доживяхме - ЦСКА най-сетне гребе в една лодка и в една посока. Не обичам да се лигавя. Но...Май се просълзявам.
 
Към всички, които днес по разни форуми обясняваха колко е невярно да се видим, когято няма мач се изкушавам да припомня нещо от българското Евангелие на Захария:
 
Бенковски мина изново на първото си място и пак изтегли саблята.
- Аз искам да ми отговорите право, искате ли вие бунт, или желаете да останете мирна рая на султана? - питаше той.
- Бунт, бунт! Бунт и свобода желаеме ние! - извикаха всичките представители, с изключение на опозицията, от гласа на които екна цялата околия.
 
До утре.