Калоян Стоянов ще говори за ЦСКА пред Националната библиотека в неделя

Публикувано на: 17.10.2015 21:33

Автор: Проспорт.бг

©Интернет
От вестник пряко свързан с медийната група, приписвана в собственост на един пухкав и охранен депутат научаваме за някаква медийна завера, в която се включва някой си Калоян Стоянов. Тази особа щяла да говори нещо по темата за ЦСКА пред Националната библиотека "Св.Св. Кирил и Методий" в неделя-сутрин. в 9.30 ч.

Вероятно става дума за един, който бе освиркан и изгонен от срещата за бъдещето на ЦСКА преди две седмици на "Армията". Само можем да предполагаме. Доколкото, все пак е възможно да има чисто съвпадение на имената и да е налице някой друг със същото име разбирач по темата.

Намирисва обаче. На изпотени, разпрегнати политически магарета. Беше не толкова отдавна, когато ръководещото воинство на армейския клуб - директори и собственик, припкаха пред Парламента да подкрепят подгонения от властта премиер.

Ако е така, някой стратег съвсем е изтрещял концептуално. Да сложиш този точно човек пред Националната библиотека, е като да въведеш дългоухия в конюшна с атове. Най-много да ореве наоколо и да пита къде е тате...Тъпо.