Борисов се обясни, като гимназистка

Публикувано на: 18.10.2015 19:16

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Бойко Борисов
ЦСКА са назначили митинг, да го проведат и да не ми замесват името с нещо, за което нямам абсолютно никаква вина. Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов, предаде репортер на Агенция "Фокус".

"Събрах феновете, ръководството преди една седмица. Казах им, че съм готов да им помогна с всичко, което искат. Не мога да им платя данъците, не мога и да им ги опростя. Ако имаше мъничка вратичка в закона, щях да се възползвам да им опростя данъците, но не може", заяви Борисов и подчерта: "Данъчните са до гроб".

Премиерът обясни, че няма какво повече да направи по казуса. "Набрах Боби Михайлов и казах : "Моля те, направи нещо. ЦСКА е велик клуб, не ми е приятно да гледа, че страдат". Какво повече да направя?", посочи министър-председателят. „Навремето отивах да играя в свободното време да изкарвам стреса, а стана така, че сега не мога да мина покрай игрището", пошегува се премиерът Борисов.

Във връзка с това, че Бистришките котета няма да играят с ЦСКА днес той коментира: "Това е решение на ръководството. Никога не съм имал отношение, аз съм бил прост футболист там".

Той припомни, че ЦСКА се е отказала да играе за купата с Бистрица преди няколко седмици и попита: „Това не го ли четете?"